Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. 

Blogi

Elämä on täynnä positiivisia asioita, joista tulisi kiireiden ja murheidenkin keskellä muistaa iloita!

Usein meiltä kysyttyä, osa 2/2

Pelismon historiikki julkaistiin 2012 teemalla ”Tarinoita –ensimmäiset 20 vuotta”. Nyt ollaan kuljettu viisi vuotta lisää hyvällä sykkeellä ja kimurantteihin kysymyksiin vastaten.

 

Kysymys: Miksi ne asiakkaat aina vaan mainostaa ja mainostaa?

Huippuluokan kysymys, jonka esittäjien ikähaitari on ollut 5 – 92 vuotta!

Vastaus: Hyvin harvalla toimialalla on monopoli, jolloin ei juuri tarvitse kertoa tuotteistaan tai palveluistaan –ne ostetaan joka tapauksessa kun muualta ei saa. On myöskin jokusia yrityksiä, joiden ainutlaatuisen palvelun maine kiirii ilmiömäisellä tavalla: asiakkaat etsivät yrityksen ja ostavat jos yritys suostuu myymään.

Useimmat yritykset toimivat kovan kilpailun keskellä. Kilpailu on hyvästä, silloin toiminnan laatua on pakko ylläpitää ja kehittää. Koska kukaan ei loputtomiin pärjää halvimmalla hinnalla, joukosta täytyy erottua jollain muulla tavalla. Silloin tarvitaan viestintää.

Meidän intohimona on Viestit ja Visiot… olleet vuodesta 1992 alkaen. Olemme ensin voittaneet kilpailun asiakkaidemme luottamuksesta, sitten voimme paneutua täydellä teholla jokaisen yksilölliseen markkinointiin ja rakentaa pitkää kumppanuutta.

 

Kysymys: Mitä tekin olette aikaan saaneet?

Tämä piikittely tuli meitä paljon suuremmalta kilpailijalta, jonka tarjous meni roskakoriin ja team Pelismo kääri hihat.

Vastaus: Tehtävämme on luoda pohjaa asiakasyritystemme kasvulle. Kun intohimoiset tiimit lyövät voimansa yhteen ja näkevät markkinoinnin investointina tulevaisuuteen, tuloksia alkaa syntyä ihan varmasti. Luottamus ja avoimuus ovat kaikkein tärkeimmät voimavarat: hullujakin ideoita pitää heitellä ja tehdä täysillä ne asiat mitä päätetään!

Viimeisen kymmenen vuoden aikana (alk. vuodesta 2007) on ollut upeaa olla mukana vertaansa vailla olevissa kasvutarinoissa. Asiakkaidemme myynnin kasvu on yhteensä n. 55 000 000 €. Siis 55 miljoonaa euroa!

Kiitos ja kumarrus kaikille yhteistyökumppaneille. Full steam ahead!

 

Kysymys: Mikä on Pelismon pitkän iän salaisuus?

Onko 25 vuotias yritys jo vanhus? No todella paljon kaikenlaista olemme tehneet, mutta onneksi vielä enemmän on tekemättä! Tässä otteita salaisuuksien kirjasta:

  • Upeat yhteistyökumppanit. Asiakkaiden ja kollegojen menestys antaa lisää virtaa!
  • Team Pelismo. Upea tekemisen meininki, meillä jokainen saa olla oma itsensä. Yrittäjän viisaus on pysyä pois sekoittamasta peliä, kun huippuammattilaiset tekevät upeita maaleja!
  • Arjen hallinta. Pienessä yrityksessä työ on välillä todellakin vaativaa, turha muuta väittää. Teemme kuitenkin pitkää juoksua, niinpä onnistumiset luovat nostetta myös harmaisiin päiviin.
  • Ajan hallinta. Meistä johtuvista syistä luvatut aikataulut eivät ole menneet pitkäksi ainakaan 25 vuoteen.
  • Loputon uteliaisuus uusiin asioihin, tuotteisiin, palveluihin, mediaratkaisuihin … kaikkeen! On mahtavaa visioida tulevaisuutta, miten jotain voisi tehdä vieläkin paremmin, kuinka tuotteistaa uutta, kuinka poimia ympärillään leijuvat ideat jne. jne. jne.

 

Kysymys: Onko jotain juurikin nyt työn alla?

Tämäkin kysymys on pysäyttävän kummallinen ja usein kuultu. Mutta onneksi ON!

Vastaus: Uusia nettisivustoja, nettisivujen päivityksiä, lomakkeiden koodauksia, videokuvauksia, videoeditointeja, videokäsikirjoituksia, EU:n tietosuoja-asetuksen sopimustekniikkaa, esitteiden suunnittelua, messuosastoja, valokuvauksia, kirjojen taittoa... Ainakin näitä.

Ja mietimme myös, miten voisimme auttaa Sinun yritystäsi menestymään!

Mainostoimisto Pelismo Oy | Multiantie 1, 42700 Keuruu | info(at)pelismo.fi