Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. 

Graafinen suunnittelu

Painettua materiaalia ja sen digitalisointia.

Graafinen suunnittelu


Painettua materiaalia ja sen digitalisointia

Toisin kuin ”kylillä puhutaan”, painettu media ei ole kuollut. On vain tapahtunut muutos, että sisältö muuttuu entistä tärkeämmäksi osaksi kokemusta.

Logo, graafiset elementit, graafinen ohjeistus

Yrityksen viestinnän perusasioiden huolellinen suunnittelu on kuin kivijalka talossa. Kuka rakentaisi kotinsa sammaleen päälle?

Toteutamme erittäin huolellisesti suunnittelun ja teemme ohjeistuksen käyttöä varten. Tarvittaessa koko visuaalinen maailma kuvia myöden voidaan tehdä yrityksen omilla elementeillä.

Käyntikortit, esitteet, lehtimainokset, messuseinäkkeet…

Luomme viestin ja vision kaikkeen painettavaan materiaalin, vaikkapa puun pinnalle. Osaamme painotekniikat puolestasi ja tarvittaessa selvitämme mahdollisuudet mahdottomiinkin ratkaisuihin!

eDocker

Toteutamme kotisivujen osaksi selattavat sähköiset esitteet eDocker-järjestelmällä. Aineisto asiakkaan omalla palvelimella ilman erillisiä lisenssimaksuja.

http://www.pelismo.fi/paperplast/fysio/

Halutessasi saat eDocker-julkaisuun lisää sisältöä, esim. videot, kuvagalleriat ja linkit www-sivuille. Sähköinen julkaisu voi herättää painotuotteen kokonaan uudelle sisällön tasolle.

QR-koodi

Kätevä tapa toteuttaa nopea navigointi painetusta tuotteesta nettiin. Älypuhelimen sovellus skannaa koodin ja hoitaa yhdellä klikkauksella navigoinnin.

Mainostoimisto Pelismo Oy | Multiantie 1, 42700 Keuruu | info(at)pelismo.fi