Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. 

Nettisivut

Tarjoamme nettisivut huolellisesti suunniteltuna palvelukokonaisuutena "avaimet käteen"-periaatteella.

Sisältö on nettisivujen ydin

Yrityksesi nettisivut ovat kaiken yrityksesi markkinoinnin alusta. Luomme yksilöidyn sisällön aina logon suunnittelusta yrityskuvauksiin ja tekstisisällön tuotannosta videoiden kuvauksiin ja editointeihin.

Teemme sivustot sisältöä myöten aina valmiiksi tuotteeksi asti ja huolehdimme tarvittaessa myös ajantasaisen ylläpidon sekä koulutuksen ja tuen sivuston omatoimiseen päivittämiseen.

Tarjoamme nettisivut huolellisesti suunniteltuna palvelukokonaisuutena "avaimet käteen"-periaatteella. Sopimuksen mukaan sivusto voidaan julkaista Pelismon palvelinpakettiin tai valitsemasi palveluntarjoajan palvelimelle.

Onhan sinun yritykselläsi jo nettikäyntikortti?

Nettikäyntikortti™ on edullinen nykyaikainen kotisivusto, joka esittelee yrityksesi palvelut ja tuotteet sekä yhteystiedot erittäin kompaktilla ja selkeällä tavalla. Nettikäyntikortin moduloitu rakenne antaa mahdollisuuden sen päivittämisen myös laajemmaksi Nettisivuksi yrityksesi ja sen tarpeiden kasvaessa.

www.nettikayntikortti.fi


 

Sisällönhallintajärjestelmät

Käytämme nettisivujen pohjana pääasiassa Joomla!- sekä WordPress-sisällönhallintajärjestelmiä. Erityistoiveesta voimme toteuttaa sivut myös muita alustoja käyttäen.

Joomla! sekä Wordpress ovat maailman suosituimmat sisällönhallintajärjestelmät, joista WordPress on selkeästi suositumpi alusta blogin ylläpitoon. Joomla! on kokemuksiemme mukaan joustavampi nettisivujen kehitysalustana.

joomla

wordpress

 

Responsiivisuus

Teemme nettisivut aina mobiiliyhteensopivaksi sekä tablet-laitteisiin, että älypuhelimiin ja testaamme toimivuuden uusimmissa suosituissa nettiselainversioissa.

mijosjop

Optimointi

Toimitamme kaikki toteuttamamme nettisivustot hakukoneoptimoituna.

optimointi
Jokainen sivusto käy läpi Google Insights-testaukset sekä optimoinnin

Verkkokaupat

Tarvittaessa toteutamme nettisivustolle liitettävän verkkokaupan sopimuksen mukaan. Tutuimmat alustamme ovat Joomla!-liitännäinen MijoShop, sekä itsenäinen OpenCart-verkkokaupparatkaisu.

opencart

Verkkotunnukset

Osana tarjoamiamme nettisivukokonaisuuksia tarjoamme myös verkkotunnuksen välityksen, keskitetyn palvelimen ylläpitämillemme verkkosivuille.

valittajatunnus FI

mijosjop

 
Mainostoimisto Pelismo Oy | Multiantie 1, 42700 Keuruu | info(at)pelismo.fi